Travlt program for Vellevs bordtennis spiller

Printervenlig version

De energiske unge mennesker fra Vellev if bordtennis afdeling udviser stor vilje, og gejst til trods for at de ikke har spillet så lang tid.

Der er lavet ”åben bordtennis” fredag eftermiddag på udvalgte dage, hvor der er lavet ekstra trænings pas for de mest ihærdige spiller fra kl.14,30 til kl.16. alle er velkommen.

 I den kommende weekend(10/11 Januar) afholdes der Jyske mesterskaber i Bjerringbro hallen, hvor Vellev er repræsenteret med 3 spiller. Maja fisker er med i yngre drenge/pige række E, som spilles lørdag kl.14,30. Marcus Sørensen skal spille søndag kl.09 i puslinge række E. Esben Rask Bach skal spille Junior B lørdag kl.11, og herre u21b lørdag kl.16,30, og han skal spille junior A søndag kl.09. Mathias Aagesen skulle også have deltaget, men han har uheldigvis brækket armen.   

Mandag d.12/1 er der alm.træning, hvor der efter træning er info/forældremøde kl.18,45

Tirsdag d.13/1 er vi inviteret til åbning af den nye hal i Bjerringbro kl.18 af Team Nørreå, hvor vi skal spille nogle kampe mod spiller fra Nørreå. Der deltager vi med 9 spiller.

Torsdag d.15/1 er der alm.træning.

Selvom at det er et voldsomt program, har vi stadigvæk plads og tid til flere spiller, så hvis andre skulle have lyst til at prøve at spille bordtennis er man velkommen. Der er mulighed for at låne bat, så det er bare med at møde op.

Hvis man har spørgsmål, kan man kontakte Steen Bach på nr.22784035 eller på mail:Steenb8@gmail.com