Fodbold afslutning senior

Printervenlig version

Til fodbold afslutningen var der priser til herre og kvinde spiller. 

Herre spillerne fik følgende ord med på vejen fra træner Jan Madsen:

Topscorer : Christian Straarup
Christian har udviklet sig og er vokset med opgaven som anfører,  han er begyndt at tage mere ansvar og fighter også mere.
Han har scoret nogle vigtige mål og har ofte en fod med i de andre mål holdet scorer.

 

Fidus og årets spiller: Marc Bendi
Marc har været meget stabil hele året,  han er en stille og rolig knægt der arbejder hårdt hver eneste kamp. Han startede i angrebet og var en vigtig brik i vores opspil, og fik også lavet et par vigtige mål. På grund af skader blev han flyttet ned i midter forsvaret og var stærkt medvirkende til at vi begyndte at holdet nullet. Marc gør  ikke tingene svære end de er og han hører efter hvad der bliver sagt. 
Det er fuld fortjent at holdkammeraterne også har valgt ham til årets spiller. 

Fighter: Per og Jacob.
Per og Jacob er guld værd for holdet, de kæmper til det sidste både til træning og i kamp,  uanset om de har en dårlig dag, så leverer de altid 100% og knokler røven ud af bukserne. Jeg håber det kan smitte af på nogle af de andre på holdet det bliver der brug for i serie 3.
De er også aktive i klubben ved siden af senior holdet hvilket er meget prisværdigt.

Fidus serie 6: Tobias Knudsen
Tobias har udviklet sig meget i løbet af erfteråret, og har været flittigt på træningsbanen. han har også været med på 1.holdet i nogle kampe.

 

Kvinderme fik følgende ord af deres træner Chili og holdleder Jonas Poulsen:

Endnu et fodbold år er nu gået. Og det har været et meget blandet år. Et forår hvor vi var kommet i en pulje med kun 4 hold og vi så derfor en chance for at komme op i jyllandsserien. Et forår hvor der også var en masse forvirring da vi midt i sæsonen fik en ny træner og der på det tidspunkt skulle indspille et helt nyt system. Men Chili skal have den ros af han hurtigt fik jer lært en masse nyt og det kunne tydeligt ses på kampene. Vi fik et andet flow over vores spil og begynde at spille som et hold. Alle og enhver blev en del af spillet og vi fik spillet nogle rigtig flotte kampe.

Og op i jyllandsserien kom vi. Vi fortsatte de gode takter i vores spil og vi knoklede alle for at det her skulle lykkes og vi fik da også en god start. Men vi kom også hurtig til at mærke af man ikke kommer sovende til sejrene i jyllandsserien. Efteråret gik og vi løb desværre ind en del afbud og skader der gjorde af vores ellers så solide stamme på holdet fik et lille knæk. Vi blev nødt til at bruge en del forskellige spillere. Og i en kamp, havde vi hele 7 nye navne med i forhold til kampen for inden. Det gør selvfølgelig det kun endnu sværere som hold af overleve i en hård pulje. Og her til slut måtte vi jo desværre også se os selv rykke ned i serie 1 igen. Men er sikker på at hvis i alle holder modet og humøret oppe skal i nok komme op og spille med i jyllandsserien igen.

Træningsflid: Emma
Du dukker næsten op på krykker lige efter din knæ operation og melder dig klar. Du har en gå på mod uden lige og gør alt der står i din magt for af komme til at spille fodbold. Som Chili sagde til mig ,vil du komme rullende i kørestol bare for af i kunne spille 4 mod 4.

Samtidig skal der også lyde en stor tak til dig, for det du gør for holdet. Du kender altid en der lige kan spille en kamp for at hjælpe os, og det viser bare endnu mere hvor meget du vil det her fodbold.

Udvikling:Ida
du får udviklingen da du i løbet af det sidste års tid er blevet til en 2 vejsspiller, og ikke kun tænker fremad i banen men også defensivt. Du udfylder begge roller rigtig flot. Samtidig har du været en spiller som vi har smidt lidt rundt med på banen og ligemeget hvor vi har sat dig, har vi været sikker på du har gjort dit bedste og ydet 100% hver gang.

Fighter:Tanja.

du har igennem året været vores ”styrmand” på midten. Og meget af vores spil går igennem dig. Du har haft et meget stabilt niveau og man kan altid regne med du gør dit bedste hver gang. Du er der til hver kamp og de træninger du nu kan kommet til selvom du er flyttet til Århus. Og Chili og jeg har også presset dig en del, da vi ved din værste fjende er dig selv. Og du har vist af du har kunnet overkomme det, brugt din energi på banen i stedet for at være sur på dig selv .

Årets spiller:Johanne.

Du har haft meget fremgang i dit spil i løbet af året. Og har flyttet dig meget fodblodmæssigt. Samtidig er du en væsentlig faktor i vores offensive spil. Du er kommet igennem rigtig mange gange på din kant. Og bliver farligere og farligere fra gang til gang, om du kommer til indlæg eller afslutning. Og samtidig kommer du til hver træning og aflyser alt hvad der nu skulle komme i vejen for en fodboldkamp. Og det er en stor værdi at have som fodboldspiller og også en af grunden til af du blev valgt som årets spiller.