God indsats af serie 6

Printervenlig version

Vellev IF (S6) Vs. Team Nørreå 3-4

Sæsonens 2. turneringskamp blev spillet på Vellev Stadion mandag aften. Vi skulle følge op på den gode sæson start vi fik i sidste weekend.

Kampen blev spillet i et højt tempo, med mange nærkampe og til tider flot fodbold. Vores modstander viste sig hurtigt at være et fysisk stærkt hold, der primært slog lange bolde fremad banen og brugte deres fysik i nærkampene. Kampens dommer tillod lidt for mange ufine tricks og hensynsløse tacklinger.

Vi kom hurtigt bagud 0-2, i to situationer, hvor der blev spillet en lang høj bold frem, som vi ikke får clearet ordentligt, og to gange kommer de alene igennem mod Ole Boje Vestergaard og scorede uden chance for vores vikarierende keeper. Efter målene kommer vi bedre med og får mere etableret spil og med lidt mere held i de afgørende situationer, få vi også prikket et mål eller to ind. Men, som det mange gange går, når man ikke får omsat sine chancer til mål, så slår modstanderne til i den anden ende - 0-3, lige før pausen!

I 2. halvleg sidder vi på kampen fra første fløjt og spiller rigtig god fodbold, Endelig er dommeren også konsekvent overfor en af deres bisser, gult kort og efterfølgende flot scoring af Kristian Sjælland Nielsen, på hovedstød! Det giver os god gejst og vi dominere kampen også i overtal - Team Nørreå straffer os dog på en kontra og score igen på en frikøber...

Igen viser vi god moral og fortsætter med at satse offensivt. Det giver pote, da Sjælland tilkæmper sig et straffe, som han selv sikkert eksekvere og bringer spænding ind i kampen igen.

Joachim Knudsen har senere et flot rush op af højrekanten og servere bolden for en helt fri Henrik Lodahl Johansen som sikkert scorer til 3-4. Det presser Team Nørreå og der går lidt panik i den til sidst, men desværre kommer scoringen for sent til at vi kan få et fortjent point.

Kampens spiller blev:
Rasmus Pagter Holgaard med 5 stemmer - Rasmus spillede en rigtig flot kamp og styrede forsvaret flot.

Og ellers stor ros til hele holdet, for en flot indsats over hele linjen.

Set over hele kampen, spiller vi bedst og har bolden mest, vi manglede bare de sidste procent i at lykkedes med de mange gode ting vi laver.

Hvis vi fortsætter i samme stil, ligger der mange point og venter i efteråret.

Top 3 stemmer:
8 Lasse Arthur Svendsen
5 Rasmus Pagter Holgaard
4 Troels Drasbech

Topscore listen:
5 Kristian Sjælland
1 Henrik Lodahl Johansen, NØGLE
1 Simon Gjøttrup Kristensen

Hold opstilling: 4-4-2

Keeper:
Ole Vestergaard

Forsvar:
Troels Drasbech
Rasmus Pagter
Jeppe Nielsen
Tobias Holmberg Schmidt

Midtbane:
Gabriel Würtz Jensen
Lasse Svendsen
Jakob Nørholm
Simon Huus Rasmussen

Angreb:
Henrik Lohdahl
Kristian Sjælland

Reserver:
Andreas Thornlund Hansen
Kristian Finnemann Andersen (debutant)
Joachim Knudsen