God kamp af serie 3

Printervenlig version

Vellev IF - Hammel
Lørdag d.12/9

Dagens modstander havde inden kampen maksimum point så Vellev vidste godt at det ville blive en svær kamp. Så taktikken var at man ville spille afventende og satse på contra angreb. Men efter få minutter måtte Vellevs hjemmebane debuterende målmand Tim Skov hive en god redning frem. Kort efter var det Mads gaba Nielsen der slap af sted men alene med hammel keeper blev hans skud forsøg pareret. Desværre blev Christian Rishøj skadet efter 15 min. Vellev rykkede Jesper Rishøj i midter forsvaret og mads gaba blev rykket ned på midtbanen. Den største chance tilfaldet dog Jacob Hadberg efter et flot gennem spillet angreb men alene med keeperen brændte han den store chance. Men på trods af at hammel havde haft bolden meget i 1.halvleg lykkes det dem ikke at skabe store chancer og Vellev havde flere nærved og næsten contra chancer i løbet af halvlegen. 2. Halvleg formede sig som 1.halvleg. Men Vellev kæmpede ufortrødent videre dog kom hammel tættere på målchancer. Men 10 minutter før tid endte en tilfældig bold midt i feltet og en hammel spiller sparkede resolut bolden i mål til 0-1 uden chancer for Vellev keeper. Den stilling holdt kampen ud på trods af at Vellev havde nok af muligheder for at score på contra angreb i løbet af 2. Halvleg. Ole Vestergård fik efterfølgende stemmerne som kampens spiller. Næste kamp er på hjemmebane lørdag d.19/9 mod Silkeborg kammeraterne kl. 13.30