Hård skæbne for serie 3

Printervenlig version

Kamp referat Vellev - lemming.
Efter at have vundet den første turneringskamp efter en skrive bords afgørelse var der sæson debut på hjemmebane. Det blev en livlig kamp med mange chancer i begge ender.  Lemming kom bedst fra start og havde et par store chancer.  På en lidt tilfældig bold i feltet lykkes det lemming at bringe sig foran.  Men Jesper Rishøj fik udlignet inden pausen.  I starten af 2 halvleg bragte lemming sig foran 2-1 efter en retur bold på kanten af feltet.  Kort tid efter scoring var der tumult i Vellev forsvar. Christian Rishøj skubbede til en spiller efter at han var blevet stemplet i ryggen.  Det udløste rødt kort.  Men Vellev kæmpede ufortrødent videre på trods af at de var en mand i undertal og skabte flere store chancer.  Men det var først 1 minut før tid at det lykkedes at udligne. Debutanten Mads Gaba Nielsen slap fri på venstre kanten og hans indlæg kunne Jesper Rishøj sparke sikkert i mål til 2-2. Men i overtiden kiksede en Vellev forsvar og lemming kunne score til slut resultatet 2-3. En meget hård skæbne for det hårdt kæmpende Vellev hold.  Set over hele kampen var det nok fortjent at lemming vandt men det er nu surt at tabe i overtiden.  Næste kamp er på udebane onsdag mod Fårvang kl. 19