Kamp referat Vellev – Bjerringbro serie 4

Printervenlig version
Fredagens kamp mod topholdet Bjerringbro var vigtig for begge hold, da det var kampen om 2 pladsen i puljen. Så der var lagt op til en spændene kamp.
Der gik desværre ikke mange minutter før at Bjerringbro havde bragt sig på 0-1 på et flot skud langt ude fra. Men Vellev fik hurtigt reduceret ved Mads Gaba der var hurtig over en retur bold. Men igen kom Vellev bagud kort efter da en Bjerringbro spiller sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet. Men Vellev fik hurtigt reduceret til 2-2, og igen var det det Mads Gaba som scorede. Mads Nørgaard gjorde det til 3-2 til Vellev, og den stilling holdte til pausen. det havde været livlig og velspillet 1. halvleg på trods af at banen var svær at spille på, da der regnede under hele kampen..
2 halvleg forsatte med højt tempo og godt spil af begge hold. Og der var flere gode muligheder, dog havde Vellev de bedste chancer, men det var først da der manglede 15 minutter af kampen at det lykkedes Vellev at bringe sig på 4-2 ved Mads Nørgaard, efter han var sendt af sted på højre kanten.
En Bjerringbro spiller fik rødt kort da der manglede 10 Minutter, og bedst som man troede at kampen var afgjort lykkedes det Bjerringbro at reducer på hovedstød.
Men det blev kampens sidste scoring, og Vellev kunne overtage Bjerringbro 2.plads.
Troels Drasbech blev valgt til kampens spiller.
Der mangler 2 kampe af turneringen og Vellev skal spille en udsat kamp på tirsdag Mod Rødkærsbro på Vellev stadion kl.19

Ugens spiller Dennis Madsen  Sponsor:Ramsdal biler