Kamp referat Vellev- Hersom Bjerregrav (serie 3)pokalkamp

Printervenlig version

Vellev kom under pres fra start af fra et vel spillende serie 3 hold og havde svært ved at komme igang. Efter at der var spillet 5 minutter kom de bagud efter et hjørnespark, hvor de ikke fik headet ordentligt væk og en retur endte ved modstandere som scorede til 0-1. Hersom fortsatte med at dominere og de bragte sig foran 0-2 efter en lang bold der endte ved en umarkeret spiller i feltet og han scorede sikkert. Vellev havde også muligheder for at reducere inden pausen men det blev ved nærved og næsten. I løbet af 1 halvleg kom Vellev bedre med, og det var med optimisme at 2 halvleg blev sat i gang.
Vellev kom tættere på scoring, og det var en lidt tilfældighed der resulterer i scoring til 1-2. Jens Kjeldsen laver et godt indlæg og indskiftede Kristian Laursen får scoret efter at han er meget presset af deres forsvar. Desværre måtte Kristian lade sig udskifte da han blev skadet da han scorede. Henrik "nøgle" Johansen fik udlignet til 2-2. Spillet bølgede derefter frem og tilbage uden de helt store chancer til begge hold, og tilskuere havde sat næsen op efter straffespark konkurrence. Men da der manglede 7 minutter fik Hersom tilkendt et straffespark, hvor Vellev ellers vel spillende keeper Peter Jeppesen var kommet lidt på skovtur. De scorede sikkert til 2-3 og de fleste havde nok troet at pokal eventyret var slut. Men anfører Christian Straarup ville det anderledes. Da der manglede 4 minutter af kampen kom han ind efter et gult kort, og det lykkedes ham at udligne til 3-3 i det 90 minut. Anfører startede med at bringe Vellev foran i straffespark konkurrence, og Hersom udligner. Kristian Sjælland bringer Vellev foran 2-1. Hersom næste skytte skyder på overligger. Jesper Rishøj gør det til 3-1. Peter Jeppesen snupper flot det næste forsøg fra Hersom. Men samme Peter skyder på stolpen i Vellev næste forsøg. Hersom scorer. Jacob Hadberg har det sidste forsøg fra Vellev og selvom at Hersom Bjerregrav målmand havde fingre på bolden kunne han ikke forhindre at bolden gik i mål og Vellev vandt samlet 7-5 og pokal eventyret lever endnu.
Næste modstander er Skals som spiller i serie 2.

I forbindelse med hjemmekampenj er følgende vindere blandt målaktieindehavere udtrukket:

Nr. 625: Kirsten og Anders Stordal, Gavekort på 100 kr til Blomstertorvet i Ulstrup
Nr. 667: Hanna og Peter Vogt, Gavekort på 200 kr til Menu i Thorsø

Målscorer: Kristian Laursen Spilletøjs sponsor:Vita Vels