Kamp referat Vellev - Sjørslev/Demstrup.

Printervenlig version

Efter sejre i de sidste 4 kampe​ skulle det følges op med en go præstation mod Sjørslev som inden kampen havde 1 point mere end Vellev på 3.pladsen

Begge hold lagde ud i et højt tempo og meget godt spil fra begge hold. Der var masser af intensitet fra de 2 hold, der stod godt til hinanden. Især Sjørslev havde et Noget bedre hold end i det første opgør som Sjørslev havde vundet 3-1.  Men den jævnbyrdige 1. Halvleg endte 0-0. Det var dog Vellev der havde haft de bedste muligheder for at score, men man havde​ nu en fornemmelse af at det kun var et spørgsmål om tid inden der kom gang i scoring.
2.halvleg fortsatte med det gode spil fra de 2 hold. Emil Fisker der var kommet på banen i stedet for en skadet Mads Nørgaard blev sendt af sted på midten af banen i venstre side af Jens Kjeldgård. Han satte i det høje gear og efter at have passeret nogle Sjørslev spiller, kunne han sparke bolden i mål på en retur fra deres målmand som havde taget det første forsøg.
Kort tid efter blev Emil Fisker sendt af sted i højre side og han rundede fikst et par Sjørslev spiller og det efterfølgende indlæg lagde i panden på en frem stormende Mads Gaba som kvitterede det flotte indlæg med at heade bolden op under overliggeren til 2 - 0. Samme Mads Gaba gjorde det til slutstillingen 3-0 efter en flot solo præstation. Han modtog bolden på midten af banen i højre side efter et indkast af Troels drasbech. Han satte i det høje gear. Efter at have afdriblet 4 - 5 Sjørslev spiller lagde han den sikkert i mål uden chance for Sjørslev målmand. Næste kamp er i Rødkærsbro lørdag d.20 maj kl.13.