Ny sejr til Serie 6

Printervenlig version

Vi skulle følge op på det flotte resultat fra Fårvang i lørdagens kamp mod bundholdet Bjerringbro.
Vi kommer også godt fra start og sidder på kampen fra starten og har nogen gode chancer men bolden vil ikke ind, Bjerringbro kommer bedre med i kampen og efter ca. 30 min laver Daniel Laursen straffe som kan diskuteres om det var der , men Kristian Laursen som stod på mål i dag napper den og vi kæmper videre med at få hul på bylden , Jeppe Nielsen banker bolden på overliggeren og Viktor Tranberg brænder en 200% chance for at bringe os foran men efter 44 min lykkes det selvom vi igen er ramt af et gult kort til Jeppe Nielsen, ved Michael Johansen som snupper bolden og sparker den ind 1-0 ved pausen.
Vi kommer godt ud efter pausen og har igen flere chancer og lykkes også at få bolden i mål 2 gange mere, 2-0 ved Jakob Hadberg og 3-0 på et selvmål
Kampen ender 3-0 til os selvom det var en rodet kamp

Kampens spiller blev Kristian Laursen med 7 stemmer.