Vi var søndag på tur til Fårvang, hvor vi skulle fortsætte den ubesejrede stime.
De har en stor pose med spillere og de havde til dagens kamp sat nogle af og erstattet dem med flere af klubbens dygtige spillere.
Der er flere nationaliteter på deres hold og de havde inviteret til familiefest på stadion, så det blev en hyggelig eftermiddag, hvor der var trommer, røgslør og en masse tilråb på flere sprog. En fin hyldest til det multikulturelle i disse politiske tider.
Det var en fornøjelse at se dem med fest og uden ballade i de halvanden times tid vi spillede.
Selve kampen blev aldrig noget specielt, de 25 grader og sol satte sine spor på begge hold.
Vellev var igen godt bakket op af en gruppe tilskuere og det var endnu en gang en fornøjelse.
Kampen var tæt og ingen af holdene kunne få et overtag.
Vellev fik et lille overtag i slutningen af 1halvleg, men vi fik ikke udnyttet chancerne.
Efter et par udskiftninger i pausen er det med glæde at Malte Duelund spiller Nick Skou fri midt for mål og Nick kæmper sig energisk først på bolden og sparker den sikkert i mål.
Derefter får vi et overtag, men vores dygtige keeper giver dem desværre en chance efter en times tid og deres kant udnytter den gratis mulighed.
Begge hold var mærkede og det var jævnbyrdigt, men vi fik overtaget de sidste 10 min, da vores offensive profiler havde fået hvil i løbet af kampen og det blev tydeligt, da det ene angreb efter det andet blev sendt afsted.
Som så mange gange før, så viste Christian Straarup sit blik for chancer og kommer alene med deres bagerste mand, af dribler ham elegant og bliver fældet. Dommeren dømmer korrekt frispark, men ingen kort... det er helt godnat, men et godt eksempel på at det hjælper et hold at have mange frembrusende og højtråbende fans.
Straarup gør klar til frispark og sparker den i mål, men igen mente dommeren det var forkert....
Straarup var kold i varmen og sparkede bare igen bolden suverænt i lang hjørne og kunne fejre målet med sin nye fanklub. Jeg synes det er god stil at de brøler efter ham hele kampen, men det er mindre god stil at de ikke kan tåle han lukkede munden på dem alle...
Deres nr. 10 var ikke ligefrem en type Paludan vil have i landet med hans svinestreger og usympatiske opførsel overfor Vellev tilskuere og spillere, men de må åbenbart gerne.
Jacob Hadberg slutter en stærk arbejdsindsats af med målet til 3-1 efter flot oplæg af anføreren og dermed 3 point fortjent med hjem.
Der skal lyde stor ros til Peter Jeppesen, Simon Huus, Christian Rishøj, Jesper Rishøj og Daniel Balzer for at stå stærkt i defensiven og holde de dygtige modstanderne fra chancer.
Flot at tage 3 point i varmen.
Torben Raun
Serie 6 kampreferat.
Søndag d 2/6 skulle der følges op på en arbejdssejr fra sidste weekend
Alle virkede oplagte og klar til at hente 3 point til kontoen , vi “styre” også kampen de første 20 min hvor de ikke har en chance men vi kan ikke få bolden i mål, så det går gal efter 25 min hvor offside kikser og vi kommer bagud og igen lige inden pausen står vi og sover så 2-0 ved pausen
Vi har ikke meget at byde på og skal være heldig med ikke at komme mere bagud, men 15 min igen satser jeg og sender en mand mere i front så vi spiller 3-4-3 og efter 82 min giver det pote efter et frispark Mathias Johansson sender i mål
Vi får troen lidt igen men nej det bliver 2-1 til Purhus