Serie 3 sejrer på udebane

Printervenlig version

Kampreferat Sejs/Svejbæk - Vellev IF

Sejs Stadion tirsdag d. 19-5-2015 kl.19:00

Vellev serie 3 skulle spille i Sejs tirsdag aften og det var endnu en vigtig kamp da Sejs/Svejbæk inden kampen var 3 point efter Vellev.  Men trods den store betydning kampen havde, lagde Vellev godt ud. Der blev skabt gode muligheder for scoring men bolden ville ikke ind før midt i halvlegen.  Et godt indlæg fra venstre kanten bliver jagtet af Jacob Hadberg.  Har, får headet bagud til Christian Straarup midt i feltet og han sparker sikkert bolden i kassen.  Men Sejs/Svejbæk slår hurtigt contra og scorer kort efter til 1-1 på en ripost der ligger på kanten af feltet og en sejs spiller knaller resolut bolden i mål uden chance for Ole Vestergård i Vellev målet. Men Vellev får hurtigt rystet udligning af sig. Kort efter bringer Mads Nørgaard Vellev foran 2-1 på vel nok kampens flotteste angreb.  Hvor bolden bliver spillet i gennem i et højt tempo og Mads ud placer sikkert den ellers velspillende sejs målmand.  Men bedst som man troede at Vellev havde kampen i sin hule hånd vendte kampen fra start at 2. Halvleg. Nu var det Sejs/Svejbæk der havde bolden på Vellev halvdel. Men de skabte ikke de helt åbne chancer men der var en del nærved og næsten muligheder.  Mens Vellev levede på contra muligheder der bød sig. Et af disse contra angreb gav et hjørne spark.  Bolden blev sparket til bagest område i feltet og der kom Christian Rishøj højst og han heade på tværs af feltet til Jesper Rishøj og han scorede sikkert til slut resultatet 3-1 til Vellev. Kampens spiller blev igen Ole Vestergård der tog sig sikkert af de forsøg som Sejs/Svejbæk havde ud over scoringen.  Næste kamp er pinse mandag i Fårvang kl.13,30