Serie 6 kamp referat

Printervenlig version

Så blev det fredag og vi skulle møde topholdet i Sjørslev på udebane. Drengene var opsat på at de skulle besejres, så vi kunne tage de 3 point med hjem.
Kampen var kun ca 3 min gammel da vi blev ramt af en skade Mathias Lading Jensen måtte udgå og Michael Johansen kom på banen. Vi styrede 1 halvleg fuldt ud og med 2 store chancer og et hovedstød på stolpen af Daniel ”Lau” Laursen burde vi have været foran ved pausen men nej 0-0 Kampen begynde at bølge frem og tilbage i anden halvleg og efter 66 min kommer de foran 1-0 men en hurtig udligning 67 min ved Michael Johansen er vi med igen , men efter 72 og 76 min laver de to mål 3-1 inden Viktor Tranberg efter 78 min bringer nyt håb om point med hjem 3-2 , vi satser de sidste 10 min for at få et point men øv øv efter 86 min bliver det 4-2 som kampen slutter med Kampen spiller Viktor Tranberg med 5 stemmer Næste kamp søndag i Ulstrup kl. 11.

Trøje sponsor serie 6:tryk bryst,Jydsk Fugeteknik tryk på ryg Ulstrup vvs