Storsejr til serie 4

Printervenlig version

Vellev IFs serie 4 hold skulle lørdag spille på udebane mod puljens bundhold, Viborg Nørremarken. På forhånd regnede man ikke med den store modstand fra dagens modstander. Og det var på trods af en kneben 3-2 sejr i sæsonens første møde, hvor Vellev hev de 3 point hjem i sidste sekund, samt en hel del afbud til dagens kamp. Men der gik ikke længe inden, at Vellev kom til deres første mulighed, da Jens Kjeldgaard kom fri over venstrekanten, men uden held. Dog gik der ikke længe før, at Vellev fik bragt sig foran. Jesper Rishøj fik fat i bolden i Nørremarkens opspil, hvor han så kom helt fri med målmanden, hvor han sikkert bragte Vellev på 1-0. Vellevs andet mål scoret efter, at anfører, Christian Straarup fik spillet Mads Nørgaard fri med en lang bold. Her kunne Mads køligt kunne sparke bolden fladt i det lange hjørne. Det var meget glædeligt for træner, Jan Madsen, som har lagt stort fokus på, at afslutninger i det lange hjørne skal være langs jorden. Vellevs 3-0 mål blev scoret efter en nedfalds bold i feltet efter et hjørnespark, målscorer var igen Jesper Rishøj. 3-0 blev også stillingen ved pausen. Men efter pausen gik det stærkt med scoringerne, hvor Vellev fik scoret 4 mål i de første 10 minutter af anden halvleg. Med stillingen 7-0 efter 55 minutter brugte Jan Madsen muligheden til at spare flere spillere og give spilletid til nogle af de spillere, som normalt ikke spiller så meget. Resten af kampen var der ikke det samme tempo i spillet, da kampen tydeligt var afgjort. I de resterende 35 minutter fik Vellev dog også scoret 3 mål mere. Kampen endte der med 10-0, hvor målscorerne blev Jesper Rishøj med 3 mål, Peter Jeppesen med 2, mens at Jens Kjeldgaard, Jacob Hadberg, Mads Nørgaard og Christian Straarup scorede et mål hver, og udover det scorede Nørremarken også et selvmål. Nørremarken havde ikke rigtig nogle nævneværdige chancer i kampen, deres største chance i kampen var et frispark til sidst i kampen, men trods en fin afslutning, så havde målmand, Ole Vestergaard, godt styr på den. Udover det var der debut til en ny spiller, Daniel Laursen, som normalt bliver kaldt Lau på holdet. Han spillede en rigtig fin kamp, først på højre back, og efterfølgende som en del af et tre-mands forsvar. Det var nok blevet til 90 minutter i debuten, hvis ikke han havde trukket et gult kort i en kontra med omkring 10 minutter igen.

Kampens spiller:Mads Nørgaard Sponsor:Elgaard montage