Vigtige points på spil i lokalderby

Printervenlig version
 
Lørdag kl. 14.00 var der dømt lokalderby på Ulstrup Stadion mellem hjemmeholdet og Vellev IF, og begge hold havde brug for 3 points for at undgå nedrykning i denne sæson.
Vellev startede første halvleg med at have vinden i ryggen, og det så ud til hjælpe med at lægge et godt tryk mod Ulstrups mål. Holdet virkede meget opsatte på dagen og leverede en god præstation mod et hold, der altid plejer at præstere godt, når de møder Vellev, men i lørdags var det Vellev, der fik Ulstrup til at se mindre farlige ud, da Ulstrup ikke rigtig fik truet Ole Vestergaard i Vellevs mål i første halvleg. Derimod spillede Vellev sig frem til en hel del farlige chancer, hvor især Mads Nørgaard og Kristian Sjælland havde gode muligheder for at bringe Vellev i front, men afslutningerne blev desværre sendt afsted med deres ”kolde” ben, og første halvleg sluttede derfor målløst.
Spillerne gik ud til anden halvleg med en god tro på, at man sagtens kunne få kæmpet sig til en sejr, hvis man fortsatte det gode niveau fra første halvleg. Ulstrup skiftede i pausen formation og udnyttede medvinden til at få lagt et større pres mod Vellev i anden halvleg, og det betød, at kampen blev mere jævnbyrdig i anden halvleg, hvor begge hold fik spillet sig frem til et par løse chancer, uden det dog blev helt farligt. 
Med et kvarter igen var Ole ude i feltet for at skyde bolden frem i banen, og midt på banen havner bolden hos en Ulstrupspiller, som tager chancen og skyder på mål. Vinden får et godt tag i bolden og den hopper lige over Ole uden for hans rækkevidde, mens han er på vej tilbage i mål. Et uheldigt mål for Vellev, som har leveret en flot indsats og holdt Ulstrup væk fra de helt store chancer i denne kamp. Efter målet forsøger Vellev at satse mere offensivt, men de lykkedes desværre ikke at få udlignet, og derfor ender Ulstrup som vinder af kampen.
Efter en god præstation af hele holdet i dag var der alligevel to spillere, som leverede en ekstra flot indsats og det var Rasmus Pagter og Troels Drasbech, som måtte dele titlen som kampens spiller.
Næste kamp for serie 4 er lørdag den 7. oktober kl. 15.30 i Thorsø.
 
kampens spiller: Rasmus Pagter Sponsor:Langå Sparekasse