Vi mødes i klubhuset mellem  kl.90.00, og kl.10 til den årlige Djurs sommerland tur, hvor der betales og man får billeter
Kl.16,30 er der fællesspisning hvor Vellev IF vil grille mad, pølser og servere kartoffelsalat til.

Husk: Man skal selv medbringe bestik
Pris for aktive sportsudøver 75 kr. inkl. indgangsbillet under 17 år.
Pris ikke aktive 265 kr. inkl. indgangsbillet
Tilmelding på sms til 23 63 55 23 Lise Lotte Holm Hansen senest d 27 maj 2018

Igen i år har Rema 1000, Langå sponsoreret alt maden.

Da Friskolen øver musical hele ugen, er gymnastik salen optaget hele ugen af Friskolen Vellev

Generalforsamling klubhuset

Efter at Niels Fielsø Petersen var valgt til dirigent til generalforsamlingen, var der beretning fra formand, Palle Jensen.

Derefter var der en kort gennemgang af regnskab og godkendelse, hvilket fremviste et pænt resultat

Generalforsamling Vellev if

Lørdag d.28 marts er trænings weekend på Friskolen Vellev.

Der kommer en ekstrem dygtig træner, og laver træning hele lørdag. Han er tidligere landstræner, og har blandet andet været træner ved OL, og er træner i flere klubber. Så i vil få en stor oplevelse ved bordene den dag, og med mulighed for at lære en masse nyt.

Programmet vil være følgende:

·         Møde tid kl.13,00 og 1. trænings pas starter.

·         En let frokost kl.15,00 på skolen

·         kl.16,00 2. trænings pas.

Så er der tid for den årlige gymnastik opvisning. I år bliver den afholdt på Friskolen Vellev.

Serie 1 kvinderne var en tur i Fårvang for at møde deres serie 1 hold, og med 7 afbud, var det med lidt skeptiske øjne det nye træner team, Per Kibsgaard, og Simon Stenholt skulle i gang med deres første trænings kamp. Men det gik over alt forventning, med det sammen skruede hold.

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere Rema 1000, Langå. som hovedsponsor for bordtennis afdelingen i Vellev if.

Dette er til stor glæde for alle de unge bordtennis spiller, det træner flittigt på Friskolen Vellev, 2 gange om ugen. Det giver mulighed for at skabe bedre rammer, og mulighed for at tilbyde bordtennis klub tøj til spillerne, som er personligt spillertøj, hvor spillernes navn på trykkes.

Så er Vellev igen klar til fodboldskole uge 32. Per kibsgaard og hans træner team er parat med nogle spændene trænings programer, hvor temaet i år er"tænk, træn og lær' at spille som brasilianerne" et tema der er valgt for at sikre fokus på den vigtige tekniske træning.

Vellev if. har indgået træner aftale med nye kvindeetræner, og de startede med at træner i tirsdags d.3 marts kl.20,30 på kunstbanen i Bjerringbro, og der var en god opbakning til de nye træner. 15 spiller havde trodset vinter kulden, og det lidt sene trænings tidspunkt. Her er lidt om de 2 træner: