Nederlag til serie 3

Printervenlig version

Kampreferat Houlbjerg - Vellev

 

Houlbjerg Stadion Lørdag d. 2-5-2015 kl.16:00

 

Denne lørdag skulle der spilles fodbold på Houlbjerg stadion, og der var et pænt fremmøde til dette lokalopgør i den meget tætte kreds. Inden dagens kamp var der kun 3 point, der skilte 1.pladsen og 2. sidst pladsen.

 

1 halvleg:

Vellev ligger godt ud, og tidligt i kampen modtager Kent bolden midt i feltet, og han snurrer rundt, og får afsluttet, men Houlbjergs målmand redder flot. Vellev kommer frem til nogle gode indlæg, især venstre fløj Mads Nørgaard bliver sendt af sted flere gange, men det bliver nær ved og næsten, for at bolden kan bliver sendt i mål. dog skal det nævnes at Houlbjerg også har nogle gode muligheder for at score. Men efter en velspillet 1.halvleg lykkes det dog ingen af holdene at score. Vellev havde dog spillet en god halvleg, og havde flere gange trykket Houlbjerg langt tilbage og det havde ikke været ufortjent, hvis Vellev havde været foran ved pausen.

 

1 halvleg slutter 0-0.

2 halvleg starter med at Houlbjerg havde fået overtaget på midtbanen, og de fik lagt godt tryk på, og som halvlegen skred frem, kom de tætter på en scoring. Vellev kunne slet ikke få spillet til at fungere i 2.halvleg, og Houlbjerg havde fuldstændig overtaget styringen. Houlbjerg skabte mange nær ved og næsten chancer, der dog blev afvist i de fleste tilfælde af midterforsvarene, brødrene Rishøj. Men et hurtigt indkast i midten af halvlegen til Houlbjerg, medførte af Morten Frost fra Houlbjerg lige pludselig var fri i feltet, og han sparkede flot bolden i mål uden chance for at redde den af Ole Vestergaard. Dette medførte store protester fra Vellev lejren, der mente at indkastet var forkert dømt. I løbet af 2. halvleg var der få angreb fra Vellev side, men de fik dog tilkæmpet sig et frispark, som Jesper Rishøj flot sparkede uden om muren, men igen var Houlbjergs keeper skarp, og reddede den. Vellev forsøgte at lægge mere pres på Houlbjerg, for at udligne, men det blev kun til en del hjørnespark, som ikke førte til de helt store chancer, det blev i stedet Houlbjerg der lukkede kampen med en scoring i det 80. minut, efter et bold tab i højre side.  Set over hele kampen, var det fortjent at Houlbjerg vandt, især efter deres gode 2.halvleg.

 

Kampens spiller: Jesper Rishøj

 

Vellev serie 3 skal spille pokalkamp tirsdag aften på Ulstrup stadion kl.19 og fredag er der turnerings kamp i silkeborg mod B74