Flagfootball

Printervenlig version

Interesserer du dig for amerikansk fodbold, eller har du bare lyst til lidt træning og samvær? Så kom og prøv Flag Football.  Søndag D.28 Juni kl.15 er der til vores sommerfest intruduktion til den nye sportsgren i Vellev if.    "kom og prøv selv, med hjælp fra førstedivisions spillere fra Århus Frogs".
 læs mere om Århus Froogs ved at >trykke her<


Træningen er åben for alle, fra 12 år og op, uanset køn og fysisk form. Vi lægger niveauet efter deltagerne, så hvad enten du bare har lyst til motion og samvær i en ny ramme og form eller ønsker at gå i detaljer med taktik, kan du være med. Den første gang der er træning er onsdag d.1/7 på Vellev stadion kl.19 

 

 

 

Flagfootball er en variant af Amerikansk fodbold. Den væsentligste forskel er at flagfootball ikke er en kontakt sport. Dette betyder at du ikke behøver være i fysisk topform for at spille og sporten kan udøves af alle. I flagfootball tackles der ved at trække et af to flag af, som sidder i et bælte på hoften. En anden væsentlig forskel er at hvert hold kun har 5 mand på banen og banerne derfor er mindre end i 'normal' amerikansk fodbold. 


Sporten er nem at lære, og man kan med træning og ved at se enkelte kampe, nemt følge med i kampene. Det kræves intet specielt udstyr, udover sportstøj og et par fodboldstøvler, så man kan stå fast på banen.