God træningskamp af serie 4

Printervenlig version
Vellev serie 4 skulle spille den 1.træningskamp, og selvom at der var en del afbud var det et ok hold der kunne stilles til dagens kamp.
Efter at have trænet et par gange om ugen siden 1. februar skulle formen testes af mod Sdr.rind/Vinkel på deres træningsbane.
Der var debut til Kenneth Drasbech, og til Jesper Grøn som startede henholdsvis på midtbanen og i midterforsvaret. Der var også comeback til Mads Mortensen, der var vendt tilbage i målet efter skulde operation. Det blev til tider en velspillet kamp fra Vellev side, men desværre blev kampen præget af meget hårdt spil i perioder af hjemmeholdet der satsede meget på deres fysik. Christian Straarup scorede 2 gange i 1.halvleg til pause stillingen 0-2.
I 2.halvleg blev Vellev presset en del tilbage i starten af halvlegen, men da det ikke rigtigt lykkedes for modstanderen af komme frem til nogle chancer, løb de tør for energi. Mads Nørgaard gjorde det til 0-3, og Jacob Hadberg kunne gøre det til 0-4 på et velgennemspillet angreb.
En god kamp, men det ville ikke være ufortjent hvis Vellev havde vundet større. Det var ikke mange chancer modstander havde i løbet af kampen, men det skal dog også nævnes at det ikke var det bedste hold man har mødt.
Næste træningskamp er på lørdag i Vellev kl.13 mod Ulstrup.