Uafgjort til serie 4 igen

Printervenlig version

Denne weekend var det Bjerringbro på udebane der ventede.  Vellev fik egentlig en god start da Mads Nørgaard blev sendt af sted i dybden af Troels Drasbech og han scorede sikkert til 0-1 efter 7 minutter spil.  Men Vellev havde svært ved at få greb om kampen og det meste spil havde Bjerringbro i 1.halvleg. uden at skabe de helt store chancer.  Det lykkes dog Bjerringbro at udligne til halvleg stillingen 1-1 efter et hjørnespark. 2 halvleg var spillet meget afvekslende. Bjerringbro bragte sig på 2-1 efter endnu et hjørnespark hvor der var en løs bold der endte ved en Bjerringbro spiller. Vellev sendte en småskadet Mads Nørgaard på banen igen og han kvitterede med at score til 2-2 efter et indlæg fra kristian Sjælland.  Men Bjerringbro øgede til 3-2 på et lang skud da der manglede 8 minutter.  Vellev satsede alt til sidst for at få point med hjem og det lykkedes Jesper grøn at udligne i sidste minut på en løs bold der endte i feltet.  Selvom at Vellev ikke spillede nogen super kamp blev der dog skabt chancer nok til at det kunne have givet 3 point. Men når man er bagud med et mål indtil få minutter inden kampen blev fløjtet af må det siges at være ok med uafgjort.  Jesper Grøn og Mads Nørgaard delte stemmerne efter kampen.  Næste lørdag er der hjemmekamp kl.13,30 mod Bruunshåb/Tapdrup som ligger nummer 3, 1 point efter Vellev

Ugen spiller:Jacob Hadberg Sponsor:Cr tømrer og Snedker aps