Kamp referat serie 4 Mammen - Vellev

Printervenlig version
Fredag eftermiddag skulle Vellev IF spille på udebane mod Mammen IF, og forventningerne inden kampen var, at kampen skulle vindes stort. Desværre viste de høje forventninger at være en hæmsko for præstationen. Samtidig havde Mammen fået nogle bedre spillere med siden det omvendte opgør, som Vellev vandt 11-2.
Vellev startede ellers med at komme planmæssigt foran allerede efter 5 minutter, hvor Mads Nørgaard sparkede et frispark fra højre side af banen, og fandt Christian Rishøj midt i feltet, som sendte bolden i mål. 5 minutter senere så det ud til at se bedre ud for Vellev, da en modspiller brokkede sig til et gult kort. I stedet begyndte Mammen at dominere i undertal og under et minut efter det gule kort, fik Mammen udlignet, efter Daniel Laursen havde begået et klodset straffespark. Efter Mammen blev fuldtallige, bølgede kampen lidt frem og tilbage uden de store chancer til nogen af holdene. Vellev fik dog en stor chance til sidst i første halvleg, hvor Mads Nørgaard opfangede en dårlig tilbagelægning fra Mammens bagkæde, men desværre gik afslutningen forbi mål.
I pausen fik spillerne en stor opsang fra træner Jan Madsen, og det løftede spillet en lille smule i anden halvleg, men det blev en lige halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage uden det medførte gode scoringsmuligheder for nogen af holdene, og derfor endte kampen 1-1.
Kampens spiller blev Lasse Svendsen.
Vellev sluttede forårssæsonen af på en andenplads med 27 points og en målscore på 42-24.
Truppen vil gerne takke for opbakningen i løbet af sæsonen.
Assist til målet Mads Nørgaard Sponsor:Elgaard Montage