Efter at den første kamp blev aflyst, da Nørreå meldte afbud, er det sæson debut på Vellev stadion til serie 5.

Så er puljerne kommet til serie rækkerne og efter mange trænings kampe er både serie 5 og 6 ved at være klar til turnerings start. Der er en træningskamp tilbage på onsdag på Ulstrup stadion mod Ulstrup kl.18,30 hvis vejret tillader det.

Cheftræner Torben Raun vurdering af puljen for serie 5:

"Jeg er blevet spurgt om jeg kunne sætte lidt ord på den pulje vi er kommet i.

Serie 6 har spillet 3 træning kampe indtil videre. Det er blevet til 11-1 over Fårvang og 6-4 over Smiif, begge serie 6 hold. Så har serie 6 også spillet 3-3 mod Haurum Sall serie 5 hold.
Serie 5 hold tabte den første træning kamp til TST serie 4. Efterfølgende blev Hadsten serie 4 slået 6-0 og alliancen serie 4 blev også besejret 3-2.
Mammen serie 5 er blevet slået 4-0. En weekend hvor holdene var på træning lejr i Spjald var det værternes nedrykker fra serie 3 der var modstander og den kamp endte 1-1. Thorsø serie 4 er blevet slået 5-0.

Samarbejdet mellem Vellev og Ulstrup i oldboys forsætter i 2018. Så derfor er der appel på Vellev stadion mandag d.19/3 kl.18,30. Efter en gang hyggebold, er der pølser i Vellev klubhus efterfølgende.

I samarbejde med LA travel, har vi mulighed for at komme til top håndbold gratis i Randers.

Randers HK kæmper en indædt kamp fot at komme med i slutspillet, og har derfor brug for alt den støtte der er muligt.

Torsdag d.8 marts kl.18,30

Print din billet ud ved vedhæftede PDF fil

De første par måneder er ved at være gået og her er et lille indblik i starten.
Vi startede for et par måneder siden med planlægningen af sæsonen og det har ikke været nemt at få alle brikker på plads, men vi startede officielt lørdag d. 27. jan. og der var stort fremmøde fra start af og det kan vi (trænere) med glæde sige bare er fortsat igennem alle træninger.
Vi træner tirsdag og torsdag i Bjerringbro, tirsdag deler vi banen med Mammen og torsdag med Sall. Jeg kan vidst godt skrive at begge klubber har være imponeret af vores fremmøde.