kamp referat kvinde kampe

Printervenlig version

Referat kamp kvinder, Vellev/Langå mod Løgstrup G&IF d.17/4
Kampen bliver fløjtet i gang og vi har lagt af plan at tage det stille og rolig og læse deres spil, efter 13 minutters spilletid får Løgstrup scoret et mål til 1-0. Vi lader os ikke gå på af det og 1 minut efter i 14. minut laver Julie Byriel Hedegaard et klasse mål. Vi begynder at kunne læse deres spil og spiller rigtig godt sammen, vi får en chance og Maja Andersen Fisker laver et mål til 2-1 i 16. minut. Vi får hjørnespark som Mille Andersen Fisker tager, og hun scorer ude fra hjørnet til 3-1 Lidt efter kommer Maja Andersen Fisker med et klassemål og vores kamp ender 4-1 Vi forsvarer rigtigt godt i anden halvleg og får lukket af så der ingen mål bliver.
En go sæson start til vores kvindehold. Næste kamp er d.24/4 på hjemmebane kl.19. Vores hjemmekampe spilles i Langå i foråret og der trænes i Vellev.

Kamp referat Vellev/Langå mod Viborg FF.
Kampen går i gang og vi starter egentlig virkelig godt ud. Vi har det meste af bolden og får spillet godt rundt. Vi kommer til masser af chancer, men bolden vil ikke ind. Efter 7 minutters spil, får Lea Damsgaard lavet et selvmål, men vi tog det med et smil for det kan ske for selv den bedste og vi lod os ikke slå ud af det Efter 12 min får Maja Fisker lavet et mål og der står 1-1 Vi har bolden mest og får rigtig mange chancer som vi ikke får scoret på, men efter 15 minutters spiller tid får Kathrine Laursen lagt en konge bold til Mille Fisker, hvorefter Mille Fisker scorede. Efterfølgende kommer Pamila Madsen og laver et mål så der står 3-1 til Vellev Mille Fisker kommer igen og får scoret til 4-1 Efter 20 minutters spille tid får Pamila lagt en god bold fra Maja Fisker og Pamila laver et mål mere! Lige inden halvleg får Viborg lavet et mål så der står 5-2 Efter halvleg er vi på igen og får presset dem godt, men de får sig spillet omkring os alligevel og får mål. Der gik ikke lang tid så fik Pamila Madsen scoret et mål igen. Efter 2 minutter får Maja Fisker lavet mål til 7-3 Viborg får et mål igen og der står 7-4 Efter det får Maja Fisker lavet 2 mål efter hinanden og der står 9-4 Vi slutter kampen af med at Viborg får et mål og kampen ender 9-5 Vi spillede rigtig godt sammen som et hold og det var en kamp fyld med mål. Nu er vi klar til næste kamp som skal spille mod Møldrup/Tostrup IF på udebane Næste kamp på Langå stadion er torsdag den 30 maj.