Vellev senior herre og kvinder ligger på 1.pladsen

Printervenlig version

Vellevs Herre og damer har fået en forrygende start på efterårsturneringen, og begge hold ligger placeret på 1.pladsen.  Så det gælder om at holde momentum og forsætte det gode arbejde, så de gode placeringer kan beholdes.

Vellev serie 4 herre spillede rigtigt godt de første 25 min. af kampen tirsdag aften mod Lemming og skabte rigtige mange chancer.  Christian Rishøj Andersen Gjorde det til 1-0 i det 6 min. Og Christian Straarup øgede til 2-0 i det 17 min. Foruden de 2 mål, skabte Vellev flere chancer, og Jacob hadberg Burde nok have scoret i den periode. Men Vellev begyndte at sløse i det defensive, og Lemming kom ind i kampen. Det lykkes Lemming at reducer til halvlegs stillingen 2-1.

I pausen blev der talt med store bogstaver, og nu skulle den kamp ikke smides væk. I 2.halvleg kom der igen gang i det gode spil, og der blev skabt mange chancer. Mads Nørgaard gjorde det til 3-1, og Vellev havde rigtigt mange chancer. Simon Stenholdt Poulsen Havde flere store chancer som han nok burde have scoret et mål eller 2 på. Lemming havde også enkelte tilbud, men der kom ikke flere scoringer i kampen. En fortjent sejr, der nok burde have været større. Efterfølgende blev Marc Bendi Jensen igen valgt til kampens spiller.  Med sejren er Vellev placeret på 1.pladsen

Næste kamp er på udebane i Fårvang søndag d.31/8 kl.16

De nye oprykkede Jyllandsserien Kvinder havde set frem til weekendens kamp mod Vorup, og der skulle følges op på den gode start man havde fået efter debut sejren. Men Vorup kontaktede Vellev dagen før at kampen skulle spilles, at de ikke kunne stille hold, så pigerne vandt uden at spille, og de ligger også på 1.pladsen

Næste kamp for kvinderne er på hjemmebane søndag d.31/8  kl.14 mod Als B.