Nederlag til serie 3 i lokalopgør

Printervenlig version

Kampreferat Vellev IF – Fårvang

 

Vellev Stadion Fredag d. 10-4-2015 kl.18:30

 

Denne aften skulle der igen spilles fodbold på Vellev stadion, og det var et dejligt solbeskinnede, flot besøgt stadion.  Der var trykt over 100 kamp programmer, og det var end da ikke nok, så mange tilskuer havde fundet vej til Vellev stadion denne fradag aften, fra Fårvang og  Vellev.

Træner Jan Madsen havde til denne kamp, taget nogle få ændringer siden sidste kamp. Ny målmand der erstatter den skade Mads Mortensen er Ole Vestergård, som tidligere har været vikar for Mads

1 halvleg:

Vellev ligger godt ud, og kommer frem til nogle gode indlæg, der dog bliver afvist af Fårvangs forsvar.  Men Fårvang overtager styringen efter kort tid og i det 22 min. Bringer Mathias Nielsen Fårvang foran efter et lidt dumt bold tab i de bagerste rækker.  Resten af 1.halvleg var det Fårvang der havde teten, og de kom frem til flere gode tilbud, Vellev spil var meget forkrampet resten af halvlegen.

1 halvleg slutter 0-1.

2 halvleg starter lidt rodet for begge hold, men stadigvæk var det Fårvang der kom frem til de bedste muligheder. I det 52 min. Bringer Fårvang sig på 0-2 efter en ripost, hvor Ole Vestergård ikke kan holde et hårdt skud fra kanten af feltet, og en Fårvang spiller er hurtig over riposten, og sparker den sikkert ind til 0-2

Marc Bendi trak et unødvendigt gult kort, hvor han tabte hovedet da der manglede 15 min. Af kampen. Til trods for at Vellev var en mand i undertal, lykkes det at få udlignet ved Kent Ilsø Christensen, dog med lidt hjælp fra Fårvangs målmand, der fumlede med bolden, og den løse chance var Kent hurtigt over og sparker sikkert bolden ind.  I de sidste minuter af kampen havde Vellev flere muligheder for at udligne, men kampen endte fortjent med et nederlag på 1-2.

Vellev fik aldrig spillet til at fungere, mod et godt spillende Fårvang hold, der alt for nemt i mange situationer fik for let spil på banen. Mange boldtab fra Vellev side gjorde det svært for Vellev at få rytme i spillet.

 

Kampens spiller: Kent Christensen

 

Vinder på dagens kamp program var Gitte Wendelbo, som var et gavekort på 200 kr. som var sponseret af Blomster torvet i Ulstrup.

 

Næste hjemmekamp for Vellev IF serie 3 er torsdag d 23-4-2015 kl. 19:00 imod Hårby

 

Vi ses på stadion!