Sejr til serie 4 og serie 6

Printervenlig version
Sejr til serie 4 over Houlbjerg

Vellev Ifs Serie 4 Herre skulle igen forsøge at revanchere sig efter et nederlag, efter at de havde tabt med 5-1 til Mammen IF tidligere på ugen. Dagens modstander var Houlbjerg/Laurbjerg IF på hjemmebane. Vellev starter ud med et klart overtag, med optræk til flere gode chancer. Efterhånden begynder de at komme frem til et par chancer, men uden held. Midt i første halvleg bringer Vellev sig så på 1-0 efter et indlæg fra anfører Christian Straarup, hvor Jesper Rishøj stiger op og header indlægget ind. Kampen fortsætter i samme stil resten af første halvleg, hvor Vellev har flere gode chancer, og burde egentlig have bragt sig yderligere foran. Efterhånden som anden halvleg skred frem kunne træner, Jan Madsen, se Houlbjerg/Laurbjerg komme bedre og bedre med i kampen, hvilket betød nervøsiteten steg ude på sidelinjen, da det ikke ville være første gang i sæsonen, at Vellev smed en føring. Men så kom forløsningen, da Jens Kjeldgaard bliver sendt i dybden og sikkert bringer Vellev på 2-0. Ikke længe efter lukker Kenneth Drasbech kampen med en scoring til 3-0 på et flot hovedstød. Næste kamp er tirsdag d. 26/4 på udebane mod Serie 5 holdet Team Nørreå, som Vellev møder i DBU Pokalen

Sejr til serie 6 over Fårvang

Vellev IFs Serie 6 Herre skulle på udebane mod Fårvang IF forsøge at bygge videre på den gode start de fik på sæsonen, efter at de flot vandt 3-2 på hjemmebane mod Ans IF. Vellev får efter kort tid et straffespark, dog noget uforståeligt for begge hold. Kristian Sjælland bringer Vellev foran 1-0 på straffesparket. Kort efter bringer Vellev sig foran 2-0 på et frispark, også sparket af Kristian Sjælland. Vellev bliver ved med at presse på for at udbygge føringen, og der går endnu engang ikke længe før de scorer igen, da anfører Jeppe Nielsen sender et hjørnespark indover, som Henrik ”Nøgle” med sløvt hovedstød får headet i kassen noget heldigt. Vellev har overtaget resten af første halvleg med flere gode chancer, men var ikke i stand til at udnytte nogle af dem. Vellev starter anden halvleg i samme stil, med flere gode chancer og stort overtag over kampen. Det lykkedes dem også hurtigt at udnytte det og bringer sig på 4-0, endnu engang Kristian Sjælland som målscorer. Vellev bliver stadig ved med at presse på og bringer sig på både 5-0 og 6-0 i den første halvdel af anden halvleg, med Henrik ”Nøgle” og Kristian Sjælland som målscorere igen. Resten af kampen fortsatte i samme stil, men Vellev formåede ikke at udnytte nogle af de mange chancer. Næste kamp for Vellev Serie 6 er søndag d. 1/5, klokken 14:00, på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Ulstrup IF