Kamp referater senior fodbold 1 turnerings runde

Printervenlig version

Lørdag 1/4 mod Bjerringbro første turneringskamp serie 5,1
Høj sol og blæst men dejligt vejr at spille bold i, på bane 2 i Vellev.
Gutterne var klar fra start i dag og vi satte os hurtigt på kampen og spillede bolden flot rundt og kom også til afslutninger men der skulle gå godt 23 min inden Jonathan Kristensen får en fin bold fra Tobias Bjerre og sparker på mål og 1-0 til os .
Efter 33 min af dribler Andreas Heissel, som fik målmanden og søger ind foran målet og sparker med venstre bolden i nettet 2-0 , efter 44 min slår Bjerringbro kontra og på et flot langskud sender de den i mål 2-1 som var resultatet ved pausen.
Efter pausen blev der comeback til Matias Rou som leverede en fin indsats i de 45 min han fik på banen.
Foruden Mathias Rou var der også debut til nyankomne Andreas Heissel, og til Christian Ravn Knudsen, og til Jonathan Kristensen.
Men efter 49 min lopper Andreas flot bolden i mål 3-1 og alt ser godt ud , men som før så laver Bjerringbro 2 mål på 5 min (65-70) og så står der 3-3 , hvad gør vi så.
Hurtig beslutning fra træneren , Christian Ravn Knudsen ud og ind med Simon Kjær Pedersen og efter bare 30 sekunder på banen stjæler Simon bolden og forbi målmanden og i mål 4-3 til os og 3 point på kontoen
Kampens spiller blev Simon Kjær Pedersen (bamse) med 5 stemmer
Næste kamp er onsdag 5/4 kl. 19 i Bruunshåb
Kamp referat Vellev – Alliancen serie 5,2
Vi kommer til kampen med en blandet gruppe af spillere som ikke alle er i form og ikke har spillet kampe sammen, hvilket kan ses i løbet af kampen. Modstanderen stille højt op på banen og med højt pres fra start hvilket resultere i at vi kommer bagud efter ca. 15 min, med et flot chip skud uden for feltet. Vi får kreeret nogle chancer men ingen går i nettet, mens modstanderen fra alliancen får lavet deres chancer til mål og kommer foran 3-0 i halvlegen. Vi kommer skidt fra start i 2. Halvleg og kommer bagud 4-0, hvor efter vi for flere chancer og højere pres og burde have scoret 2-3 mål, dog kunne de andre også have scoret flere havde det ikke været for godt målmandsspil af Oliver Hyldahl. Kampen ender 4-0 og kampens spiller blev Rasmus Lund med 7 stemmer.